ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισαβέλλα Δάρρα: Αποκαλύπτει πως βγήκαν οι φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν (βίντεο)

Ισαβέλλα Δάρρα: Αποκαλύπτει πως βγήκαν οι φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν (βίντεο)

Για τις φωτογραφίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα με τον αστέρα του Χόλιγουντ, Αλέν Ντελόν, μίλησε η Ισαβέλλα Δάρρα.

Το μοντέλο που μεσουρανούσε στα ‘90s μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά για τα καλλιστεία, τον γιο της και τον Αλέν Ντελόν, που λέγεται ότι είχε θαμπωθεί από την Τζένη Καρέζη. «Θυμάμαι το πρωί που πήγα στον διαγωνισμό, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα: “Την επόμενη φορά που θα κοιταχτώ, θα φοράω το στέμμα”. Ήμουν για ένα σκοπό εκεί, εκπροσωπούσα τη χώρα μου, έκανα αυτό που πίστευα πως θα με βοηθούσε εκείνη την εποχή» είπε η Ισαβέλλα Δάρρα.

Βίντεο: Η Ισαβέλλα Δάρρα μιλά για τον Αλέν Ντελόν

Αναφορικά με τις φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν, που την είχε στέψει Μις Ευρώπη, η Ισαβέλλα Δάρρα είπε: «Ο Γιώργος Πρεβελάκης ήταν ο παπαράτσο της εποχής, με έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Κάθε φορά που με πλησίαζε ο Αλέν Ντελόν, είτε με φίλαγε στο κούτελο είτε με έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος μας φωτογράφιζε. Είχαν κάνει, λοιπόν, ντόρο για να πουλήσουν τα περιοδικά ότι με είχε ερωτευτεί ο Ντελόν. Είναι αστεία αυτά πλέον, χαριτωμένα τα βρίσκω λίγο…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.