ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όταν οι καμπύλες της Μπίμπι Ρέξα συνάντησαν την «ανο-ρεξι-κή» Αντζελίνα Τζολί (φώτο- βίντεο)

Όταν οι καμπύλες της Μπίμπι Ρέξα συνάντησαν την «ανο-ρεξι-κή» Αντζελίνα Τζολί (φώτο- βίντεο)

H μία ξανθιά, αεράτη, με εκρηκτικές καμπύλες κι ακαταμάχητο σεξαπίλ, η Μπίμπι Ρέξα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην pop μουσική σκηνή του σήμερα.

H άλλη στη δύση της καριέρας της, πλέον σκιά του εαυτού της, η Αντελίνα Τζολί δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα-σύμβολο των αρχών του 2000.

Πέρα από τραγουδίστρια, είναι και τραγουδοποιός, με το κομμάτι της «The Monster» που τραγούδησαν ντουέτο ο Eminem με τη Rihanna, έγινε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας να κατακτήσει και βραβείο Grammy!

Η 30χρονη Νεοϋορκέζα , δανείζει τη φωνή της στο τραγούδι «You Can’t Stop that Girl» που ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας «Maleficent: Η Δύναμη του Σκοτους», όπου πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα Τζολί.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες

https://www.instagram.com/p/B3bE8fwFhFD

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.