
Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ και τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1, αλλά και για το MasterChef.
«Έφυγα από τον ΣΚΑΙ και υπέγραψα με τον ΑΝΤ1. Έφυγα από τον ΣΚΑΙ γιατί αυτά τα πράγματα αλλάζουν, έτσι είναι η ελληνική τηλεόραση. Φεύγεις από τον έναν, πας στον άλλον, κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσεις κλπ…
Το MasterChef είναι εκπομπή μαγειρικής γιατί είναι μια εκπομπή που ασχολείται με το φαγητό. Τώρα η εξέλιξή του έχει να κάνει με το τι θέλουν οι τηλεθεατές. Τα κανάλια πάντα κοιτάνε τους τηλεθεατές.
Εγώ προσπάθησα να πω τον δικό μου τρόπο σκέψης, ο οποίος δεν ήταν ο ίδιος με το τι ήθελε να κάνει το κανάλι. Δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το στοιχείο του ριάλιτι. Δεν μπορούσα επίσης να υιοθετήσω μια πιο σκληρή στάση απέναντι στα παιδιά.
Δεν μετάνιωσα που είπα όχι στο MasterChef, εγώ είχα χτίσει την καριέρα μου, είχα χτίσει τη ζωή μου, ήταν ένα κόνσεπτ που το υπηρέτησα πάρα πολλά χρόνια και με βοήθησε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.