ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του Σ. Τανιμανίδη; – Η Χ. Μπόμπα μας ενημερώνει με νέο «διάγγελμα» (βίντεο)

Πως είναι η κατάσταση της υγείας του Σ. Τανιμανίδη; – Η Χ. Μπόμπα μας ενημερώνει με νέο «διάγγελμα» (βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μπορεί να μην είχε βρεθεί θετικός – αρχικά – στον κορωνοϊό, όμως όπως ο ίδιος ανακοίνωσε «κόλλησε» από την Χριστίνα Μπόμπα. Η σύντροφος του μάλιστα με νέο της βίντεο μας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του.

Σε καραντίνα βρίσκονται για όγδοη μέρα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η γνωστή Influencer και παρουσιάστρια βγήκε πριν μια βδομάδα θετική στον κορωνοϊό, ενώ ο σύζυγός της και παρουσιαστής ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα της υγείας του, πριν δύο ημέρες. Με βίντεο στα Instagram Stories της, η μελαχρινή καλλονή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της αλλά και του Σάκη, αναφέροντας πως ο πυρετός της έπεσε, ενώ ο σύζυγός της έχει μόνο δέκατα. Παράλληλα μας συνέστησε σε όλους να παραμείνουμε στα σπίτια μας!

«Γεια σας! Ευχαριστούμε όλους σας για όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε! Είμαστε στο σπίτι, όπως όλοι σας πιστεύω! Είμαστε καλύτερα, εγώ δεν έχω καν πυρετό, έχω μόνο λίγο πονόλαιμο. Ο Σάκης κάνει ακόμη κάποια δέκατα, αλλά και σε αυτόν υποχωρεί σιγά σιγά και ο πυρετός και όλα. Το περνάμε, περιμένουμε τις μέρες να κυλήσουν. Περιμένουμε όλα να ξανααρχίσουν. Παρ’ όλα αυτά μένουμε στο σπίτι, όπως και όλοι σας πιστεύω! Ευτυχώς αισθάνομαι ακόμη πιο δυνατή, οπότε έχω καθαρίσει το σπίτι δυο φορές, μαγειρεύω και ψάχνω συνέχεια να βρω τρόπους κάτι να κάνω. Παιδιά θα περάσει και όλα θα κυλήσουν ξανά ωραία και ομαλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=DaZsLPTszBs&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.