ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέες αιχμές Β. Μπάρμπα για Α. Γεωργούλη: «Δεν μπορούν οι ευρωβουλευτές να κάνουν και άλλες δουλειές» (βίντεο)

Νέες αιχμές Β. Μπάρμπα για Α. Γεωργούλη: «Δεν μπορούν οι ευρωβουλευτές να κάνουν και άλλες δουλειές» (βίντεο)

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε νέα επίθεση στον Αλέξη Γεωργούλη, αναφέροντας «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές», οι οποίοι όπως υποστήριξε παίρνουν τις δουλειές από παιδιά τα οποία μένουν τελικά άνεργα.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεωργούλης προσπάθησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να κοιτάξουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι. Σε ζωντανή σύνδεση με τον Πρωινό όμως και τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης, η Βάνα Μπάρμπα επέμεινε στην άποψή της.

«Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους.

Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον. Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση», ξεκαθάρισε η Βάνα Μπάρμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι Ευρωβουλευτής και εμφανίζεται παράλληλα και στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Δείτε το βίντεο με την Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό:

«Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.