ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η εκδίκηση του Παλατιού: «Γύρισαν την πλάτη» στους Μέγκαν και Χάρι (φώτο)

Η εκδίκηση του Παλατιού: «Γύρισαν την πλάτη» στους Μέγκαν και Χάρι (φώτο)

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο Γουίνδσορ, αλλά φαίνεται πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «ξέχασαν» να τους ευχηθούν, τουλάχιστον δημόσια.

Συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας γιορτάζουν τα ορόσημά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ευχήθηκαν πρόσφατα στον μικρό Άρτσι «Χρόνια Πολλά» για τα πρώτα του γενέθλια. Κι ενώ πολλοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας περίμεναν πως θα έκαναν το ίδιο και στην επέτειο γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, απογοητεύτηκαν με την αδιαφορία τους, με τις φήμες να φουντώνουν, για άλλη μία φορά, πως η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια δεν είναι και η καλύτερη.

https://www.instagram.com/p/B_1r5QKFAsj
Αντιθέτως, οι αναρτήσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, στις 19 Μαϊου, ανήμερα δηλαδή της επετείου του γάμου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αναφέρονταν στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης της Ψυχικής Υγείας αλλά και στον κήπο που είχε φτιάξει πέρυσι η Κέιτ Μίντλετον για το Chelsea Flower Show.

Η βασίλισσα προτίμησε να κάνει αναρτήσεις για συνταγές και εκδηλώσεις
Εκτός όμως από αυτούς, φαίνεται πως και η βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να είναι πολύ πικραμένη με την αποχώρηση του αγαπημένου της εγγονού, του πρίγκιπα Χάρι από την βασιλική οικογένεια, καθώς ούτε εκείνη έκανε κάποια ανάρτηση για να ευχηθεί στο ζευγάρι.

Πέρυσι, η βασίλισσα Ελισάβετ, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram, απαίτησε φόρο τιμής στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ με μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού την ώρα που αντάλλασσαν φιλιά στα σκαλιά του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου μετά τον γάμο τους. Στην λεζάντα της ανάρτησης, έγραφε: «Ευχόμαστε στον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ μια πολύ χαρούμενη επέτειο γάμου. Σήμερα σηματοδοτείται ένας χρόνος από τότε που οι Αυτού Μεγαλειότητες αντάλλαξαν όρκους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στους κήπους του κάστρου Γουίνδσορ».

https://www.instagram.com/p/Bxo_786nPL5

Φέτος όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την βασίλισσα Ελισάβετ, που βρίσκεται απομονωμένη λόγω κορωνοϊού στο κάστρο Γουίνδσορ, για την επέτειο γάμου του ζευγαριού. Αντιθέτως, οι δύο αναρτήσεις που έκανε η βασίλισσα ήταν τελείως άσχετες.

Φυσικά, μπορεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να ευχήθηκαν στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ μέσω τηλεφώνου ή με κάποια βιντεοκλήση, ωστόσο η απουσία δημόσιων ευχών αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, πως οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού και της βασίλισσας Ελισάβετ ή των υπολοίπων συγγενών, δεν είναι και οι καλύτερες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που έχουν πλέον μετακομίσει στο Λος Άντζελες και ζουν σε μια πολυτελή έπαυλη, φαίνεται πως πέρασαν ιδιωτικά την επέτειο του γάμου τους, μαζί με τον ενός έτους γιο τους καθώς η χώρα βρίσκεται σε lockdown λόγω του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.