Την πιάσανε στα «πράσα»: Οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της Κ.Σπυροπούλου από την παραλία (φώτο – βίντεο)

Την πιάσανε στα «πράσα»: Οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της Κ.Σπυροπούλου από την παραλία (φώτο – βίντεο)

Τα πρώτα της μπάνια έκανε η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα υπήρξαν πολλές φωτογραφίες από το γεγονός μόνο που… ήταν ρετουσαρισμένες, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τις πρωινές εκπομπές.

Στην παραλία μετά τη καραντίνα για τις πρώτες της βουτιές βγήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά έγινε το talk of the town. Η νεαρή παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε φέτος στο «Just the 2 of us» μένει στα νότια προάστια και έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια της σε Καβούρι και Βουλιαγμένη και φυσικά οι φωτογράφοι ήταν εκεί… και την περίμεναν.

Οι πρώτες φωτογραφίες της queen Dina κυκλοφόρησαν στα περιοδικά και στα πρακτορεία φωτογραφιών και προκάλεσαν εντύπωση. Όπως είπε μάλιστα και η Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό Ant1 σε κάποιες φωτογραφίες το ρετούς στη Κωνσταντίνα ήταν εξαιρετικό. Η αλήθεια είναι πως με διαφορά λίγων ημερών κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το ρετούς που είχε γίνει σε κάποιες ήταν έντονο, αν συγκρίνεις τις φωτογραφίες μεταξύ τους.

Στις λήψεις από τις βουτιές στο Καβούρι, που είναι παπαρατσικές η Κωνσταντίνα φορά ένα φλοράλ μπικίνι και δεν έχει ρετούς με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγο πιο έντονα οι καμπύλες της, αν και η ίδια «έλιωσε» στη γυμναστική την περίοδο της καραντίνας.

Ωστόσο, στις φωτογραφίες από τη Βουλιαγμένη με το μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι έχει γίνει το απαραίτητο ρετούς, ώστε το κορμί της να δείχνει αψεγάδιαστο!

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ομάδα του «Πρωινού Ant1» που φρόντισε να σχολιάσει αυτές τις διαφορετικές λήψεις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.