ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντέμι Λοβάτο: Πώς έσωσε τον εαυτό της από τα ναρκωτικά

Ντέμι Λοβάτο: Πώς έσωσε τον εαυτό της από τα ναρκωτικά

Η Ντέμι Λοβάτο μίλησε σε συνέντευξή της στο Bustle για τον εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες.

Μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε σχετικά με την εικόνα του σώματός της και τον εθισμό.

«Συνήθως οι άνθρωποι με έβλεπαν νύχτα πριν από μία φωτογράφηση για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έτρωγα και να είμαι πρησμένη την επόμενη μέρα», είπε η ποπ σταρ. «Τώρα ζω σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο… δεν προετοιμάζομαι για φωτογράφηση, ακόμα. Και μπορώ να φάω πρωινό».

«Στο παρελθόν προέβαλλα τα δικά μου ζητήματα εγκατάλειψης στους άλλους ανθρώπους, ειδικά σε ανδρικές φιγούρες, στις οποίες έψαχνα τη φιγούρα του πατέρα», είπε και πρόσθεσε ότι έπρεπε να σκεφτεί τι είδους σχέση θέλει με τον μάνατζερ της αποσυνδέοντας την από αυτή με τον πατέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη θεραπεία απεξάρτησης που έκανε μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018, ενώ αποκάλυψε ότι είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το έβδομο της άλμπουμ και να περιοδεύσει εντός του 2020 κάτι το οποίο θα πάει πιο πίσω εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.