Σάλμα Χάγιεκ: Την έκραξαν για το βίντεο στην πισίνα και τώρα… «προσευχόμαστε για τη Βηρυτό» (φωτό)

Σάλμα Χάγιεκ: Την έκραξαν για το βίντεο στην πισίνα και τώρα… «προσευχόμαστε για τη Βηρυτό» (φωτό)

Η Σάλμα Χάγιεκ κοινοποίησε πριν από λίγες ώρες ένα αισθησιακό βίντεο στο Instagram, με αποκαλυπτικό μπικίνι, ένα βίντεο που ήρθε λίγες ώρες μετά την τραγωδία στη Βηρυτό.

Το σχόλιό της στην ανάρτηση, ήταν «Αναπνεύστε χαρά» και σε ελάχιστο χρόνο οι προβολές του βίντεο εκτοξεύτηκαν. Μέχρι τώρα έχουν αγγίξει τις 2,5 εκατ. views.

https://www.instagram.com/p/CDem7hNI0VZ

Παράλληλα ωστόσο, τα επικριτικά σχόλια των followers της σταρ άρχισαν να πολλαπλασιάζονται, αναδεικνύοντας της το λάθος timing της ανάρτησης της.

Ο παππούς της Elías Hayek Labahi, από την πλευρά του πατέρα της, ήταν Λιβανέζος. «Δεν έχεις δει τι έγινε στο Λίβανο σήμερα;», «Προσευχήσου για τη Βηρυτό», «Δεν ξέρεις τι έγινε στην πατρίδα σου, τον Λίβανο» ήταν μόνο μερικές από τις επικριτικές αναφορές των followers της.

Η Σάλμα Χάγιεκ, μέσα σε λίγα λεπτά σχεδόν αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην τραγική πραγματικότητα, κάνοντας δύο αναρτήσεις στο instagram, με αφιρμή την πολύνεκρη τραγωδία στη Βηρυτό.

«Σήμερα δυο εκρήξεις αφάνισαν την πρωτεύουσα του ήδη πληγωμένου Λιβάνου. Η ραγισμένη μου καρδιά είναι κοντά σε όλους αυτούς που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και που βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές της λατρεμένης μου Βηρυτού» έγραψε στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης.

https://www.instagram.com/p/CDe85GQJlH1

Λίγο αργότερα επέστρεψε με μια ακόμη ανάρτηση, όπου η ίδια ποζάρει παλαιότερα με φόντο την πρωτεύουσα του Λιβάνου και σχολιάζει: «Σε αγαπάω Βηρυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CDhgGDzo2P6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.