ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Ιωαννίδου: «Είμαι αρχαία, είμαι Ακρόπολη – Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία»

Μ.Ιωαννίδου: «Είμαι αρχαία, είμαι Ακρόπολη – Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία»

Η Μαρία Ιωαννίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μεταξύ άλλων, σχολίασε με αυτοσαρκασμό για την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Είμαι αρχαία, είμαι Ακρόπολη. Έχω μάθει αλλιώς, πριγκιπικά. Θέλω να βάλω στην καριέρα μου μια άνω τελεία», ενώ αποκάλυψε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά για τις διαδικτυακές αναφορές στην ηλικία της.

Αναφερόμενη στον επί χρόνια σύντροφό της Φρέντυ Γερμανό, εξήγησε: «Συνεχίζω να γράφω το βιβλίο μου. Θα περάσουν από μέσα όλοι, όσα ζήσαμε με τον Φρέντυ. Επειδή είμαι ένα άτομο με αφέλεια, όλοι νομίζουν ότι είμαι ανάλαφρη. Είμαι και πολύ σοβαρή και πολύ κουλτουριάρα και επιτέλους να το πω δυνατά να το ακούσουν, έχω ζήσει με έναν Φρέντυ Γερμανό πάνω από 20 χρόνια. Θα μπορούσε να ζήσει με μια σαχλαμάρα; Έλεος! Θα βαριότανε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ καταλήγοντας ανέφερε: «Έχω ένα χάρισμα λένε. Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία. Η γιαγιά μου που ήταν προχωρημένη είπε ότι αν δεν ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά, είχα ήδη ξεκινήσει να σπουδάζω χορό, θα γίνω κάτι του Θεού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.