ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αναστάζια Κοζίσοβα: Η Ρωσίδα πρώην μούσα του Ralph Lauren διεκδικεί 20 εκατ. δολάρια από τον οίκο μόδας (βίντεο)

Αναστάζια Κοζίσοβα: Η Ρωσίδα πρώην μούσα του Ralph Lauren διεκδικεί 20 εκατ. δολάρια από τον οίκο μόδας (βίντεο)

Αποζημίωση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων διεκδικεί η Ρωσίδα Αναστάσια Κοζίσοβα από τον διάσημο οίκο μόδας Ralph Lauren Corp. για την μη εξουσιοδοτημένη χρήση των φωτογραφιών της.

Η Αναστάζια Κοζίσοβα, πρώην φίλη του Όσκαρ Πιστόριους, ισχυρίζεται ότι, το 2004 ο Ραλφ Λόρεν ήταν αυτός που την προσέγγισε και της ζήτησε να γίνει η μούσα του σε ορισμένες συλλογές του – συμπεριλαμβανομένου του συλλεκτικού ημερολογίου «Diary of Collection» το οποίο περιλαμβάνει μοναδικές φωτογραφίες της με την ίδια να μεταμορφώνεται…

«Κυρία. Η ομορφιά της Kοζίσοβα ταιριάζει μόνο με το τεράστιο ταλέντο της», έχει δηλώσει ο Μισέλ Μποτμπόλ, αντιπρόεδρος και creative director στη γυναικεία συλλογή ρούχων της Ralph Lauren Corp.

Το 2014, το μοντέλο αποκάλυψε μία οικονομική απάτη μέσα στην εταιρεία Ralph Lauren Corp με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της. Στη συνέχεια «υπέφερε,, δεν μπορούσε να κοιμηθεί και υπέστη πλήγμα στην επαγγελματική της σταδιοδρομία», όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι της.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες της εξακολουθούν να κατέχουν περίοπτη θέση στο ντοκιμαντέρ του καναλιού ΗΒΟ «Very Ralph» το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω πλατφόρμας streaming.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες της κοσμούν το κατάστημα Ralph Lauren στη Μόσχα και το «Polo Bar 1» στο Upper East Side στις ΗΠΑ.

Για το λόγο αυτό, το πρώην μοντέλο διεκδικεί από τον διάσημο σχεδιαστή το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για την παράνομη χρήση της εικόνας της, φωτογραφιών και video, επί σειρά ετών, χωρίς την έγγραφη συναίνεσή της.

Το 2015, η Κοζίσοβα αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της . Σταμάτησε την πασαρέλα κι άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα διατροφολογίας.

Εν συνεχεία, έκανε την πρακτική της στο μοναδικό εστιατόριο της Ευρώπης για χορτοφάγους βραβευμένο με Michelin, το «Joia» .

Από τον Ιανουάριο του 2018 ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα υγιεινής διατροφής σε μαθητές προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους .

Τον Μάιο του 2018, κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με γλυκές συνταγές χωρίς ζάχαρη «JUST DOLCE» #SUGARFREE, και, λίγους μήνες αργότερα, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία «Chernyy Hleb», που ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών αλεύρων και δημητριακών υψηλής ποιότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.