ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αντέδρασε η Τ.Λόπεζ για τα περί μπότοξ: «Δεν έχω πειράξει ποτέ το πρόσωπο μου»! (φώτο)

Αντέδρασε η Τ.Λόπεζ για τα περί μπότοξ: «Δεν έχω πειράξει ποτέ το πρόσωπο μου»! (φώτο)

Μία θαυμάστρια της Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε στο Instagram ότι έχει κάνει μπότοξ, αυτό το σχόλιο οδήγησε στην «έκρηξη» της τραγουδίστριας.

Είτε το πιστεύει κάποιος, είτε όχι, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει πει αρκετές φορές οτι δεν έχει πειράξει το πρόσωπό της.

Έτσι, όταν διάβασε το σχόλιο μίας follower της στο Instagram, δεν το πήρε και τόσο ήρεμα.

https://www.instagram.com/p/CJ9BRZ7pXDV

Αφορμή, αποτέλεσε ένα video, στο οποίο δοκιμάζει κάποιο από τα προϊόντα της προσωπικής της σειράς «JLo Glow» και έλεγε: «Μόλις έβγαλα τη μάσκα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω ούτε μια γραμμή στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι αφαιρέθηκαν 10 χρόνια από το πρόσωπό μου».

Από κάτω λοιπόν υπήρξε ένα σχόλιο που έλεγε πως το πρόσωπο αυτό οφείλεται στο ότι έχει κάνει τόνους από botox και όχι εξαιτίας της μάσκας που διαφήμισε.

https://www.vimeo.com/500876670

Η απάντηση

Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη της J.Lο που απάντησε: «Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Έχω πει 500 εκατομμύρια φορές ότι δεν έχω κάνει ούτε botox, ούτε κάποια άλλη επέμβαση. Πάρε κι εσύ κάποιο προϊόν JLO Beauty και νιώσε όμορφη! Και θα σου πω κι ένα άλλο μυστικό: Δοκίμασε να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι πιο θετική και ευγενική και μη ρίχνεις τους άλλους, έτσι θα είσαι πιο όμορφη!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CJt1gfOJl0x

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.