ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Νέο χειρουργείο για τον Κ.Αγγελίδη: Τα χαμόγελα αισιοδοξίας – «Όλα θα πάνε καλά» (φώτο)

Νέο χειρουργείο για τον Κ.Αγγελίδη: Τα χαμόγελα αισιοδοξίας – «Όλα θα πάνε καλά» (φώτο)

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της, λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο που θα υποβληθεί.

Όπως θα δείτε, ο Κωνσταντίνος έχοντας δίπλα του τον γιατρό του χαμογελά και φαίνεται αισιόδοξος. «Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου… Όλα θα πάνε καλά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Εβελίνα Βαρσάμη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη πριν μερικές ημέρες μίλησε στην εφημερίδα On Time για την επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και την υγεία του Κωνσταντίνου.

​«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Η σύζυγος του αγαπημένου παρουσιαστή παραμένει αισιόδοξη και αυτό είναι το μεγαλύτερο φάρμακο για τον Κωνσταντίνο, που βλέπει τη δύναμη στα μάτια της και παίρνει και αυτός.

«Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει.

​Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον παρουσιαστή, αφού τον Ιούλιο θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου. «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δηλώνει η Εβελίνα Βαρσάμη.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.