ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρίστα Σίπμαν: Της πρόσφεραν 50 εκατ. $ για ένα «λευκό» γάμο – Δεν δέχθηκε

Κρίστα Σίπμαν: Της πρόσφεραν 50 εκατ. $ για ένα «λευκό» γάμο – Δεν δέχθηκε

Μετά το διαζύγιο, καθώς… πνιγόταν στον γάμο της, η 26χρονη Κρίστα Σίπμαν αφήνει τη διοίκηση στρατιωτικού νοσοκομείου και έβαλε πλώρη για το μόντελινγκ. Η Κρίστα από την Ουάσινγκτον έχει κάνει θραύση με τις φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα “OnlyFans” και -όπως υποστηρίζει η ίδια- οι θαυμαστές της προσφέρουν… περιουσίες για ένα ραντεβού μαζί της ή και… περισσότερα.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση ενός ηλικιωμένου γκέι, ο οποίος της έδινε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για “λευκό” γάμο, τουλάχιστον σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας.

Άλλος της πρόσφερε 70.000 δολάρια για μία μόνο εβδομάδα.

“Ήταν ξεκάθαρη προσφορά για πορνεία”, είπε η ίδια στην Daily Star και πρόσθεσε: “Ήταν από πλούσια οικογένεια και μου έστειλε τη φωτογραφία του, φωτογραφίες του σπιτιού του και τη διεύθυνση του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σεξ απλά δεν θέλω να το κάνω… επάγγελμα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Krista_m_arie/status/1379865032008343554

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.