ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Γεωργιάδης για Δ.Κόκοτα: Έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Φαίνεται ότι θα τα καταφέρει

Αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας.

Α.Γεωργιάδης για Δ.Κόκοτα: Έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Φαίνεται ότι θα τα καταφέρει

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τη μεγάλη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας.

«Αφού ξεπέρασε τα πρώτα πάρα πολύ κρίσιμα 24ωρα, φαίνεται ότι αυτός ο καλός άνθρωπος που τον συμπαθούμε όλοι, ότι θα τα καταφέρει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τον Δημήτρη Κόκοτα σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Θέλω να ευχηθώ και από την εκπομπή σας περαστικά στον κύριο Κόκοτα. Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο και ενδιαφέρομαι να μάθω ότι είναι σταθερή η κατάστασή του. Το “Γ. Γεννηματάς” κάνει ότι μπορεί από την πρώτη στιγμή, να ξέρετε έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο κύριος Κόκοτας. Έδωσε και δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του, αλλά είμαι αισιόδοξος.

Πιστεύω ότι ο άνθρωπος θα πάει καλά. Αφού ξεπέρασε τα πρώτα πάρα πολύ κρίσιμα 24ωρα, φαίνεται ότι αυτός ο καλός άνθρωπος που τον συμπαθούμε όλοι, ότι θα τα καταφέρει. Τις ευχές μου στην οικογένειά του και πραγματικά κάνουμε ότι ανθρωπίνως μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κόκκοτας παραμένει διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από το έμφραγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.