Α.Βίσση και Δ.Βανδή έκαναν ξανά viral το ζεϊμπέκικο του Β.Μπισμπίκη! (βίντεο)

Η αφιέρωση της Βανδή στον Μπισμπίκη από την αγκαλιά της Βίσση και το ζεϊμπέκικο που ξεσήκωσε τους θαμώνες

Α.Βίσση και Δ.Βανδή έκαναν ξανά viral το ζεϊμπέκικο του Β.Μπισμπίκη! (βίντεο)

«Χαμός» έγινε στην πίστα, την Τετάρτη το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης παρέα με τον σύντροφό της, Βασίλικη Μπισμπίκη. Μάλιστα, ανέβασε και Instagram story, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση, super star και λέγοντας χαρακτηριστικά «Ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκε στην πίστα και στην αγκαλιά της Άννας Βίσση, ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της.

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες θέλοντας να διακωμωδήσουν το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη των προηγουμένων ημερών, έκαναν μία αναπαράσταση από αυτό, ξησηκώνοντας όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

@00ssongs

story by its.kounadis on instagram #bisbikis #mpismpikis #vandi #despinavandi #vissi #annavissi #hotelermou #enastron

♬ πρωτότυπος ήχος – 00sSongs

@manoskatsampouris

#foryou #fy #foryoupage #xyzbca #tiktokgreece #annavissi #annavissiofficial #despoinavandi #despoinavandi🎶 #hotelermou

♬ πρωτότυπος ήχος – Manos Katsampouris

Instagram story από τη βραδιά ανέβασε και ο ηθοποιός. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανάρτησε μία φωτογραφία με την Άννα Βίσση και μία ακόμη στην οποία η τραγουδίστρια είναι στην πίστα με τη Δέσποινα Βανδή.

bisbikis_stories-__1_
bisbikis_stories-__2_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.