ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Ανακάλυψα τον Σ.Ρουβά δουλεύαμε μαζί & μετά εξαφανίστηκε» αποκαλύπτει γνωστός στιχουργός

«Εκεί που ήμασταν κάθε μέρα μαζί και δουλεύαμε, εξαφανίστηκε. Μου στοίχισε αυτό»

«Ανακάλυψα τον Σ.Ρουβά δουλεύαμε μαζί & μετά εξαφανίστηκε» αποκαλύπτει γνωστός στιχουργός

Για τη σχέση του με το Σάκη Ρουβά μίλησε ο Γιώργος Παυριανός σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο γνωστός στιχουργός αποκάλυψε κρυφές πτυχές της πορείας του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παυριανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ναι, ήμουν ο άνθρωπος που ανακάλυψα τον Σάκη Ρουβά. Τον ανακάλυψα σε ένα μαγαζί και ήμουν ο άνθρωπος του. Έψαχνα για ένα νέο πρόσωπο να ασχοληθώ και ιδίως ποπ. Μάλιστα η δισκογραφική εταιρεία μου ζήτησε να του αλλάξουμε όνομα γιατί δεν ήταν ωραίο. “Πρέπει να του δώσουμε ένα ωραίο και να τον λέμε Ρωμανό” μου είπαν και αναρωτήθηκα αν ήταν ψάλτης! Στη συνέχεια μου πρότειναν να τον πούμε Σεβαστιανό, “μην τολμήσεις και πεις ναι” του είπα και μου είπε πως και εκείνος δεν ήθελε να αλλάξει το όνομα του».

«Προφανώς μετά στα σχέδια που πρότεινε ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήμουν εγώ και εκεί που ήμασταν κάθε μέρα μαζί και δουλεύαμε, εξαφανίστηκε. Μου στοίχισε αυτό λίγο. Σχεδιάζω τώρα μια μικρή αλλαγή στην πορεία του Σάκη, στην ηλικία που είναι και με ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι ο Σάκης μπορεί να πει ωραία λαϊκά τραγούδια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.