ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Blac Chyna: Οι επιπλοκές που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αφαίρεσης των εμφυτευμάτων στο στήθος της (βίντεο)

Εδώ και καιρό έχει μπει σε μια διαδικασία να επιστρέψει στην εμφάνιση που είχε πριν τις πλαστικές

Blac Chyna: Οι επιπλοκές που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αφαίρεσης των εμφυτευμάτων στο στήθος της (βίντεο)

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρυσι, μετά την επέμβαση μείωσης στήθους, μίλησε η Blac Chyna.

Η 35χρονη Instagrammer ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φορά έναν επίδεσμο γύρω από το στήθος της.

Όπως εξήγησε σε αυτό, εδώ και καιρό έχει μπει σε μια διαδικασία να επιστρέψει στην εμφάνιση που είχε πριν τις πλαστικές. Έτσι, αποφάσισε να αφαιρέσει και τα εμφυτεύματα που έχει στο στήθος και τους γλουτούς της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των εμφυτευμάτων στο στήθος της, αντιμετώπισε μια σοβαρή επιπλοκή.

«Γεια σε όλους, καλή χρονιά», είπε αρχικά στο βίντεό της, ενώ εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο γιατρός της συνειδητοποίησε πως ο μαστός της είχε σχεδόν «απορροφήσει» το εμφύτευμα, σαν μέρος του σώματός της.

Η εμπειρία ήταν οδυνηρή, όπως περιέγραψε. Ωστόσο, δήλωσε πως πλέον, δεν διατρέχει κίνδυνο, αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το 2024», ανέφερε στο τέλος του βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.