ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δ.Παπαδήμα: «Έχω πολλές μεταφυσικές εμπειρίες – Με ονομάζω μάγισσα»

«Θυμάμαι όταν πέθανε ο Βασίλης Τσιλιβίκας είχα δει ένα προφητικό όνειρο»

Δ.Παπαδήμα: «Έχω πολλές μεταφυσικές εμπειρίες – Με ονομάζω μάγισσα»

Σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, τις μεταφυσικές εμπειρίες που έχει ζήσει, αλλά και τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω πολλές μεταφυσικές εμπειρίες, με ονομάζω μάγισσα. Τα όνειρά μου κι οι διαισθήσεις μου… Θυμάμαι όταν πέθανε ο Βασίλης Τσιλιβίκας είχα δει ένα προφητικό όνειρο και δύο μέρες μετά, ήρθε ο Γιάννης και μου είπε ότι πέθανε».

Για τα επαγγελματικά της: «Δεν είχα κάποια τηλεοπτική πρόταση φέτος, αλλά και να είχα, δεν θα δεχόμουν».

Πρόσθεσε επίσης: «Εκτός αν έπαιρνα τόσο πολλά λεφτά, να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι όσο περισσότερο σε εκτιμάνε τα αφεντικά, τόσο περισσότερο σε απωθούν».

Αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, είπε: «Δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε στον αισθητικό. Έχω κάνει μόνο μπότοξ κι έχω φτιάξει τα μάτια μου, πριν 500 χρόνια, όταν γέννησα το παιδί μου.

Τον θάνατο θα ήθελα να τον προλάβω εγώ, πριν με προλάβει αυτός.

Είμαι τόσο εγωίστρια. Κολυμπώντας ας πούμε, θα ήθελα να φύγω. Μέσα στη θάλασσα. Θα ήταν ωραίο».

Όσο για τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, είπε: «Την πρώτη φορά που γνωρίστηκα με τον Γιάννη, έλεγα “μπα, δεν μπορώ εγώ με αυτόν, εγώ θέλω ένα στήριγμα”.

Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει πολύ, του άρεσα. Εγώ με τον Γιάννη είχαμε κάνει ένα παιδί, θήλαζα ακόμα κι ο Απόστολος μου έλεγε “δεν γίνεται, θα έρθω μια μέρα με λουλούδια και θα πω στον Γιάννη ότι θα σε παντρευτώ εγώ, αφού δεν το έχει κάνει αυτός”.

Μετά γίναμε φίλοι. Με τον Γιάννη μένουμε μαζί, αλλά δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, σπανίως. Κάνει πάρα πολλή φασαρία, δεν μπορώ».

Τέλος, για την παρουσίαση, την οποία και είχε «δοκιμάσει» κάποτε, ανέφερε: «Δεν με ενδιέφερε ο δρόμος της παρουσίασης και με ταλαιπώρησαν. Τους είχα στείλει κι επιστολή να ρωτήσω γιατί δεν με πήραν ξανά, αφού ήμουν η καλύτερη, όπως έλεγαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι κοπέλες που παίζανε, ήταν όλες με μέσον. Κι η Λένα Αρώνη με μέσο θα ήταν. Πώς έχει τώρα εκπομπή στην τηλεόραση;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.