ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι βαθιά καλός – Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι υπήρξε κακοποιητικός»

Για τον ηθοποιό που βαραίνουν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση μίλησε ο γνωστός σεναριογράφος

Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι βαθιά καλός – Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι υπήρξε κακοποιητικός»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Ο σεναριογράφος αναφέρθηκε στον φίλο του, Παύλο Χαϊκάλη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

«Ο Παύλος είναι φίλος μου, είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και παρορμητικός και βαθιά καλός. Εγώ δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι υπήρξε κακοποιητικός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους ηθοποιούς, τους οποίους έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση.

«Ας μη γελιόμαστε και μη λέμε ό,τι θέλουμε. Μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε. Όλοι τα ξέραμε. Μιλάμε για στρατούς ολόκληρους από πίσω. Αν ανοίξουν στόματα, θα βγουν τέρατα, υπάρχουν κι άλλοι, φυσικά», δήλωσε ο σεναριογράφος.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Δημήτρης Αποστόλου ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιδί. Δεν μπορώ να σου πω ότι με ξαφνιάζει αυτό που ακούω, αλλά ναι και πάλι ξαφνιάζομαι κατά κάποιον τρόπο, γιατί ξέρω πως απλά είναι πολύ εκρηκτικός σαν άνθρωπος. Το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν το 2001, κάναμε τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” και μιλάγαμε για το metoo και την κακοποίηση, που έμειναν όλοι; Στο γιατί κόπηκε η σειρά. Αυτό μας ενδιαφέρει; Για μένα ήταν μεταφυσικό. Δεν έπρεπε να ειπωθούν εκείνη την ώρα αυτά τα πράγματα, ήταν πολλά τα λάθη μαζεμένα. Το ένα πρόβλημα γινόταν τρία και στο τέλος το πράγμα έγινε ανεξέλεγκτο, δεν μπορούσε να σταματήσει. Έγινε κι η προστριβή Αλέξανδρου Ρήγα – Χρύσας Ρώπα, αλλά αυτό συνέβαινε συνεχώς, όμως έφτασε μια στρακαστρούκα να γίνει θερμοβαρική βόμβα», εξήγησε για τη διάσημη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.