Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα ακόμα περιστατικό με λουλούδια σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εμφάνισης της Ιουλίας Καλλιμάνη, αυτή τη φορά σε συναυλία στην Ηγουμενίτσα, όταν θεατής πέταξε επανειλημμένα δίσκους με λουλούδια προς τη σκηνή, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσουν στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Η τραγουδίστρια, εμφανώς ενοχλημένη ενώ ερμήνευε το τραγούδι «Για τα μάτια του κόσμου» του Χρήστου Αυγερινού, διέκοψε για λίγο το πρόγραμμά της.

Στη συνέχεια ζήτησε μερικούς δίσκους με λουλούδια, κάλεσε τον θεατή να σηκωθεί και του πέταξε πίσω τα λουλούδια, λέγοντάς του: «Εσένα σ’ αρέσει αυτό;».

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στο TikTok:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pronews.gr (@pronews.gr)

@7gauraki7 Επίθεση λουλουδιών στην Ηγουμενίτσα #iouliakallimani #kallimani #live ♬ πρωτότυπος ήχος – 7️⃣

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιουλία Καλλιμάνη αντιδρά σε αντίστοιχη συμπεριφορά.

Στο παρελθόν είχε εκφράσει δημόσια την ενόχλησή της για θεατές που πετούν λουλούδια απευθείας προς το πρόσωπό της, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη πρακτική μπορεί να αποβεί επικίνδυνη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram