Όσο ζω... ΜαΖώ!

Γιάννης Κότσιρας για Γιώργο Μαζωνάκη: «Για κάθε παράδεισο υπάρχει και μια κόλαση» – Η άγνωστη συζήτησή τους

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον συνάδελφό του λίγες ώρες μετά τον θάνατό του – «Δεν ήμασταν φίλοι αλλά τον αγαπούσα πολύ»

Γιάννης Κότσιρας για Γιώργο Μαζωνάκη: «Για κάθε παράδεισο υπάρχει και μια κόλαση» – Η άγνωστη συζήτησή τους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη πριν από αρκετά χρόνια αποκάλυψε ο Γιάννης Κότσιρας, λίγες ώρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή σε ηλικία 54 ετών.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Κότσιρας θέλησε να αναφερθεί στον συνάδελφό του και να μοιραστεί με το κοινό μια προσωπική ανάμνηση από την εποχή που οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονταν σε διπλανά νυχτερινά κέντρα.

«Δεν ήμασταν φίλοι αλλά τον αγαπούσα πολύ, ήταν πολύ τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας, πριν περιγράψει τη συνάντηση που είχε με τον Μαζωνάκη.

Όπως θυμήθηκε, εκείνη την περίοδο εργαζόταν στην Ακτή Πειραιώς μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Δημήτρη Ζουγανέλη, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανιζόταν σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί.

Ένα βράδυ, μετά το τέλος του δικού του προγράμματος, ο Κότσιρας αποφάσισε να περάσει από το μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Μαζωνάκης για να τον χαιρετήσει.

«Κάποιο βράδυ τελειώνουμε εμείς και πάω δίπλα να τον βρω, δεν είχε βγει ακόμα. Πήγα να του μιλήσω του είπα “πας πάρα πολύ καλά, όταν κλείνουμε εμείς έρχεται κόσμος σε σένα” και εκείνος μου απάντησε “Γιάννη μου, έτσι είναι, για κάθε παράδεισο υπάρχει και μια κόλαση”», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Η ατάκα του Μαζωνάκη προκάλεσε γέλιο στους θεατές, καθώς ο Κότσιρας τη μετέφερε με τον τρόπο και το χιούμορ που χαρακτήριζαν εκείνη τη μεταξύ τους στιγμή.

Κλείνοντας την αναφορά του στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Γιάννης Κότσιρας θέλησε να τον τιμήσει και μουσικά.

«Θέλω να πούμε λίγο από ένα τραγούδι του συνεργάτη μου Νίκου Τερζή για να τον θυμηθούμε», είπε από τη σκηνή, πριν ερμηνεύσει το «Ανήκω σε μένα», ένα από τα γνωστά τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κότσιρας αποχαιρέτησε δημόσια έναν συνάδελφο με τον οποίο μπορεί να μην διατηρούσε στενή φιλία, όπως ο ίδιος διευκρίνισε, αλλά για τον οποίο κρατούσε ιδιαίτερη εκτίμηση και μια ξεχωριστή προσωπική ανάμνηση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.