ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η γυμνή φωτογράφιση της plus size της Α.Γεροκωνσταντή – «Βλέπω τόση ώρα αυτή την εικόνα…»

«Το γυμνό δεν είναι απαραίτητα χυδαίο», δηλώνει η ίδια

Η γυμνή φωτογράφιση της plus size της Α.Γεροκωνσταντή – «Βλέπω τόση ώρα αυτή την εικόνα…»

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε η γυμνή φωτογράφιση της plus size Αφροδίτης Γεροκωνσταντή στο Instagram, η οποία είχε γνωστή κυρίως λόγω της συμμετοχής της στο Big Brother. 

Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα για την ανάγκη της ελεύθερης προβολής του σώματος και τα σχόλια που συχνά ακούει για την ίδια.

«Όσοι με ακολουθούν γνωρίζουν ότι είμαι μοντέλο, ποζάρω χρόνια για ζωγράφους. Έχουν υπάρξει έργα με το σώμα μου σε εκθέσεις, τα αγοράζει κόσμος. Το γυμνό δεν είναι απαραίτητα χυδαίο», δηλώνει η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

«Κρατάω μόνο τα θετικά σχόλια. Βγες και ζήσε τη ζωούλα σου, μην κρίνεις τον συνάνθρωπό σου. Βάλε το μαγιό σου και βγες να απολαύσεις το μπάνιο σου», τονίζει.

Την εν λόγω γυμνή φωτογράφηση σχολίασε αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος η παρέα του Super Κατερίνα, ανεβάζοντας τους τόνους.

«Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι γιατί βλέπω τόση ώρα αυτή την εικόνα. Γιατί θα πρέπει κάποιος που επιλέγει να κάνει μία φωτογράφηση για το Instagram – και πολύ καλά κάνει – να εφευρίσκει έναν σπουδαίο λόγο, για να ντύσει αυτό που κάνει;», αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

«Δε χρειάζεται να ντύνουμε με ψεύτικα αφηγήματα το οτιδήποτε κάνουμε», τόνισε.

«Ήταν το πιο ωραίο μήνυμα που έχει ακουστεί στη σημερινή εκπομπή, πού είναι το κακό; Ποια πρόκληση; Πάλι τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη για να τα ακούσεις», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Τι σε πείραξε; Υπάρχουν χιλιάδες γυμνοί πίνακες Αναγεννησιακοί. Είναι χιλιοειπωμένο κι αυτό;», παρατήρησε ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.