ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η… περίεργη συμπεριφορά της Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ – «Είναι μεθυσμένη;» (φωτό-βίντεο)

Η Νικόλ Κίντμαν προκάλεσε συζητήσεις με την... περίεργη συμπεριφορά της ενώ πόζαρε στα Όσκαρ

Η… περίεργη συμπεριφορά της Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ – «Είναι μεθυσμένη;» (φωτό-βίντεο)

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ με μια μαύρη τουαλέτα με παγιέτες από τη συλλογή του οίκου Armani. Οι θαυμαστές της ωστόσο αναστατώθηκαν όταν παρακολούθησαν πλάνα της 55χρονης ηθοποιού να ποζάρει για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.

Η σταρ του «Big Little Lies» κινούνταν διαρκώς στο πλευρό του συζύγου της Kιθ Έρμπαν, δαγκώνοντας τα χείλη της, γελώντας και πετώντας τα χέρια της στον αέρα καθώς πείραζε τα μαλλιά της. Ορισμένοι «έσπευσαν» στο Twitter για να αστειευτούν αν η βραβευμένη ηθοποιός είχε προλάβει να απολαύσει…μερικά ποτά ενόψει της μεγάλης βραδιάς του Χόλιγουντ.

#038;embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=AuShowbiz

«Είναι ήδη μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν;» σχολίασε κάποιος στο Twitter. «Μέθυσε; Αν είναι δυνατόν», πρόσθεσε ένας άλλος. Άλλοι πάλι λάτρεψαν το γεγονός ότι η διάσημη πρωταγωνίστρια άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της, αποκαλώντας την Αυστραλή ηθοποιό «Βασίλισσα». «Nικόλ Κίντμαν είσαι μητέρα και δεν με νοιάζει που είσαι μεθυσμένη στο κόκκινο χαλί, στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι συμπεριφορά βασίλισσας», έγραψαν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε έρθει με τον μουσικό σύζυγό της Κιθ Έρμπαν, επίσης 55 ετών, στη λαμπερή εκδήλωση στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες και εμφανίστηκε με πολύ καλή διάθεση. Οι θαυμαστές της πάντως λάτρεψαν την εμφάνιση της τη βραδιά των βραβείων. «Η Νικόλ Κίντμαν είναι τόσο σέξι» σχολίασαν ορισμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.