PRONEWS.GR / Celebrities

Η Πόπη Μαλλιωτάκη χθες Τρίτη (5/5) «ανέβασε» τη θερμοκρασία στο Instagram καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με ροζ μπικίνι στην παραλία.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της:
«Η ζωή με μπικίνι είναι πάντα πιο καλήηηη».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η ίδια, μάλιστα, κάνει και αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του Ιουνίου βάζοντας στα hashtags τις λέξεις 26days, όσες δηλαδή απομένουν για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.