ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Η πρώτη εμφάνιση του Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση της άνοιας – Γιόρτασε τα γενέθλια του (βίντεο)

Ο αγαπημένος ηθοποιός φαίνεται να τραγουδά με την οικογένειά του

Η πρώτη εμφάνιση του Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση της άνοιας – Γιόρτασε τα γενέθλια του (βίντεο)

Ένα βίντεο με τον Μπρους Γουίλις να διασκεδάζει ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τα social media λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής του από άνοια.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε τα 68α γενέθλιά του χθες και η οικογένειά του θέλησε να του ευχηθεί με μια καντάδα, η οποία δημοσιεύτηκε στο Instagram από την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ.

Ο Μπρους Γουίλις τραγουδά με την οικογένειά του


Στο βίντεο εικονίζονται επίσης οι κόρες του και η σύζυγός του Έμμα Χέμινγκ Γουίλις να του τραγουδούν το Happy Birthday» με τον Μπρους Γουίλις να συμμετέχει για λίγα δευτερόλεπτα.

«Χρόνια Πολλά, BW!» έγραψε η Ντέμι Μουρ στη λεζάντα. «Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές σας – όλοι τις νιώθουμε» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως διαγνώστηκε με άνοια, περίπου έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της μάχης του με την αφασία που τον οδήγησε να αποχωρήσει από την υποκριτική.

«Αν και αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση που επιτέλους έχουμε μια σαφή διάγνωση» ανέφερε η οικογένεια σε μια δήλωση που μοιράστηκε στην ιστοσελίδα της Ένωσης για τον Μετωποκροταφικό Εκφυλισμό.

Όσο για τα γενέθλιά του, η σύζυγός του Έμμα Χέμινγκ δημοσίευσε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram περιγράφοντας πως νιώθει θλίψη και στεναχώρια στα πρώτα γενέθλια του ηθοποιού μετά την διάγνωση της άνοιας. Είπε ότι ξεκίνησε την ημέρα κλαίγοντας, αλλά σημείωσε ότι πρέπει να είναι δυνατή για τις κόρες της και τον σύζυγό της.

«Υπάρχουν στιγμές στενοχώριας κάθε μέρα, θλίψης κάθε μέρα, και το νιώθω πραγματικά σήμερα στα γενέθλιά του» λέει η Έμμα, με πρησμένα από το κλάμα, μάτια. Στην λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Η χρυσή τομή ή η άλλη πλευρά είναι ότι είμαι τόσο τυχερή που νιώθω τη ζεστασιά και την αγάπη σας που απευθύνεται

Παράλληλα, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις δημοσίευσε κι ένα ακόμη βίντεο – μοντάζ με τον ηθοποιό και την οικογένειά του. Στην λεζάντα έγραψε: «Είναι καθαρή αγάπη. Είναι αγαπημένος. Και θα τον αγαπώ για πάντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.