ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η Χάιντι Κλουμ μαζί με την 19χρονη κόρη της σε μια σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα! (φωτο)

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

Η Χάιντι Κλουμ μαζί με την 19χρονη κόρη της σε μια σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα! (φωτο)

Η Heidi Klum και η 19χρονη κόρη της, Leni, πρωταγωνιστούν σε άλλη μια «καυτή» καμπάνια εσωρούχων και προκαλούν αναστάτωση, κυρίως, στον ανδρικό πληθυσμό. Μαμά και κόρη ποζάρουν σέξι στον φακό και… κολάζουν. 

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ διαθέτει μια υπέροχη σιλουέτα, αλλά, όπως φαίνεται, και η 19χρονη κόρη της δεν πάει πίσω… H 19χρονη Leni γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 2004, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, από τη Χάιντι Κλουμ και τον Flavio Briatore.

Η 19χρονη πάντα ζούσε μια ζωή στενά συνδεδεμένη με τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μόλις πριν από λίγα χρόνια η «μικρούλα» Leni έκανε το άλμα στο μόντελινγκ.

Η κόρη της Χάιντι Κλουμ έχει δεχθεί αρκετές κριτικές για τις διασυνδέσεις λόγω των γονιών της. Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πέρυσι στο «People» ότι δεν την ενοχλεί όταν οι άνθρωποι την χαρακτηρίζουν ως «nepo baby» (ο όρος προέρχεται από τη λέξη nepotism. Δηλαδή, η πρακτική του νεποτισμού, της οικογενειοκρατίας).

«Είναι απλά ένα γεγονός. Οι γονείς μου είναι διάσημοι», είπε στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Πήρα βοήθεια στο ξεκίνημά μου και ξέρω ότι οι άνθρωποι θα ονειρεύονταν να ξεκινήσουν με αυτό που είχα εγώ».

Το 2020, μάνα και κόρη πόζαραν μαζί για ένα διάσημο περιοδικό. Λίγο μετά τη φωτογράφιση μητέρας-κόρης, η νεαρή κλήθηκε να εμφανιστεί, αυτή τη φορά μόνη της, στο εξώφυλλο του περιοδικού «Hunger».

Η ίδια η Χάιντι Κλουμ είχε αποκαλύψει ότι δεν ήθελε η κόρη της να μπει στη βιομηχανία του μόντελινγκ σε πολύ μικρή ηλικία, λόγω του αντίκτυπου που θα μπορούσε να έχει στην αυτοεκτίμησή της: «Ως μητέρα θέλω η κόρη μου να κάνει αυτό που την παθιάζει. Αυτή η βιομηχανία είναι συναρπαστική, αλλά πρέπει, επίσης, να είσαι ένα δυνατό άτομο για να αντέξεις τα ταξίδια, την πίεση».

H Heidi Klum

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
H Leni Klum
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.