Δεν ξέρουμε τι θα έκανε με τους Τούρκους αλλά μέχρι τώρα έκαψε τους Έλληνες που πάτησαν στην Λιβύη...

Ιουλία Καλλιμάνη και Μιχάλης Τουρατζίδης: Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου ο γάμος τους στη Θεσσαλονίκη!

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να επισφραγίσει τη σχέση του με τα ιερά δεσμά του γάμου

Ιουλία Καλλιμάνη και Μιχάλης Τουρατζίδης: Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου ο γάμος τους στη Θεσσαλονίκη!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για την Ιουλία Καλλιμάνη και τον Μιχάλη Τουρατζίδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης και παραγωγός φέρεται να έχουν αποφασίσει να επισφραγίσουν τη σχέση τους με έναν γάμο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους δύο.

Ο Μιχάλης Τουρατζίδης κατάγεται από τη συμπρωτεύουσα, ενώ και η Ιουλία Καλλιμάνη έχει συνδέσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της με την πόλη, όπου βρίσκεται η επαγγελματική της βάση και το στούντιο στο οποίο δημιουργεί τη μουσική της.

Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ζευγάρι να επιθυμεί μια όμορφη και διακριτική τελετή, παρουσία των στενών συγγενών και φίλων τους.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ήδη αρχίσει να αναζητά το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της, ενώ όλες οι λεπτομέρειες της τελετής και της δεξίωσης οργανώνονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από τη μουσική τους συνεργασία και εξελίχθηκε σε έναν δυνατό δεσμό ζωής.

Παρότι έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, η είδηση του γάμου τους έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσει το σκηνικό για τη σημαντικότερη στιγμή της κοινής τους πορείας, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση του.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.