ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μπέρνανς: Η ηθοποιός της Marvel παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς (φώτο)

Η Κάρι συμμετείχε στις ταινίες «Black Panther» και «Avengers: Endgame»

Κ.Μπέρνανς: Η ηθοποιός της Marvel παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς (φώτο)

Δύσκολη ήταν η πρώτη μέρα του χρόνου για την ηθοποιό της Marvel, Κάρι Μπέρνανς, καθώς χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη, όπου περνούσε τις ημέρες των γιορτών.

Οι εικόνες που έχουν δημοσιευτεί δείχνουν το μέγεθος των τραυμάτων της ηθοποιού που αν και δεν είναι απειλητικά για τη ζωής της αποτυπώνουν τη δύσκολη περιπέτεια που είχε σε μία μέρα μάλιστα γιορτής και χαράς.

Οι εικόνες που δημοσίευσε η μητέρα της δείχνουν την Κάρι Μπέρνανς να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αιμόφυρτη. Λέει ότι η Κάρι περπατούσε με μια φίλη της όταν σταμάτησαν σε φορτηγό με τρόφιμα και ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αυτό με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τις αισθήσεις της και να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος.

Η Κάρι, η οποία συμμετείχε στις ταινίες «Black Panther» και «Avengers: Endgame», έχει σπασμένα οστά και κατάγματα ενώ το στόμα της είναι ματωμένο και τα δόντια της σπασμένα.


Το δυστύχημα στη Δυτική 34η Οδό και την 9η Λεωφόρο ήταν τόσο σοβαρό, που χαρακτηρίστηκε περιστατικό με μαζικές απώλειες καθώς τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί της NYPD μεταξύ εννέα πολιτών.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο γύρω στη 1:40 π.μ. της Δευτέρας και ο οδηγός,  ένας 44χρονος άνδρας, βρίσκεται τώρα υπό κράτηση στο νοσοκομείο Bellevue.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο πριν πέσει πάνω στους πεζούς έτρεχε να διαφύγει καταδίωξης από την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.