ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kλάρα Κία Μαρτί: Στο νοσοκομείο η νέα σύντροφος του Πικέ μετά την μεγάλη πίεση από το τραγούδι της Σακίρα

Έπαθε σοβαρή κρίση πανικού και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Βαρκελώνης

Kλάρα Κία Μαρτί: Στο νοσοκομείο η νέα σύντροφος του Πικέ μετά την μεγάλη πίεση από το τραγούδι της Σακίρα

Το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι της, που αναφερόταν στο χωρισμό της και το οποίο πετούσε σπόντες για την Κλάρα Κία Μαρτί, τη νέα σύντροφο του πρώην της Ζεράρ Πικέ, την οποία αποκαλούσε “Casio” και “Twingo” ενώ τον εαυτό της “Rolex” και “Ferrari”, κυκλοφόρησε η Σακίρα.

Φαίνεται λοιπόν πως όλος αυτός ο ντόρος που δημιουργήθηκε με τον Ζεράρ Πικέ να κυκλοφορεί με ρολόι Casio και Renault Twingo, δεν μεταβολίστηκε ψυχραιμα από την Κλάρα Κία Μαρτί, η οποία σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε ψυχοσωματικά μετά από όλα όσα κλήθηκε ν αντιμετωπίσει.

Ενώ ο Πικέ “απάντησε” στους στίχους των τραγουδιών της Σακίρα με μια κοινή του φωτογραφία με την Κλάρα Κία Μαρτί την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τη νέα του σύντροφο η οποία έπαθε σοβαρή κρίση πανικού και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Βαρκελώνης.

«Χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στη Βαρκελώνη μετά από κρίση πανικού. Η σύντροφος του Πικέ είναι συντετριμμένη από τη διαρκή παρενόχληση που δέχεται στα social media εκείνη και ο Πικέ» αναφέρει το Mamarazz που αποκάλυψε πρώτο την είδηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.