ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα; – Τι περιμένει από τον οδηγό του ατυχήματος

Συνεχίζει να δίνει τον δικό του προσωπικό αγώνα για να ξαναμάθει πολλά πράγματα από την αρχή

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα; – Τι περιμένει από τον οδηγό του ατυχήματος

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να παλεύει καθημερινά, έχοντας υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι λίγο καλύτερα, αλλά η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά.

Ο οδηγός που τον παρέσυρε ζητά μείωση της ποινής του και αθώωση. Στο εφετείο εκδικάζεται αύριο η υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή.

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε στην εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Ο οδηγός του λεωφορείου καταδικάστηκε αφού αποδείχτηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γι΄αυτό το ατύχημα.

Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που αφενός μεν στόχο έχουν είτε την αθώωσή του είτε τη μήνυση της ποινής.

Αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης

Στο αστικό μέρος, στην αποζημίωση, ολοκληρώθηκε η δίκη και η πλευρά του κυρίου Κωνσταντίνου Αγγελίδη πέτυχε και να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης τόσο της ηθικής βλάβης που υπέστη όσο και της αποζημίωσης λόγω αναπηρίας που προκλήθηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πάρα πολλά πράγματα τόσο σε θέματα κίνησης όσο και ομιλίας

«Είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Έχουμε μια πρόοδο, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πολύ αργή.

Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πάρα πολλά πράγματα τόσο σε θέματα κίνησης όσο και ομιλίας», σημείωσε για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου παρουσιαστή σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν έχει θυμό προς τον οδηγό που τον παρέσυρε. Περιμένει ακόμα μια συγγνώμη από τον κατηγορούμενο. Δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη και είχε προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη στον γνωστό παρουσιαστή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης τα Χριστούγεννα του 2017 είχε τροχαίο με τη μηχανή του. Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Πέντε χρόνια μετά, το 2022, ο 53χρονος δικαιώθηκε από το Εφετείο. Όπως αποφασίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για την ηθική βλάβη και την αναπηρία που του προκλήθηκε, ενώ ταυτόχρονα μειώθηκε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας από 30% σε 20% επειδή δεν φορούσε κράνος όταν οδηγούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, το Εφετείο τόνισε πως ο οδηγός του λεωφορείου είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.