ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αποκαλεί τον εαυτό του «πάτερ» και ετοιμάζεται να πάει στο Άγιο Όρος (βίντεο)

«Θα τα αφήσω όλα, TikTok, Instagram, κοιλιακούς, γυμναστική, ην τηλεόραση, μόδα και θα πάω στο Άγιο Όρος» είπε στο TikTok

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αποκαλεί τον εαυτό του «πάτερ» και ετοιμάζεται να πάει στο Άγιο Όρος (βίντεο)

Με ένα νέο «χτύπημα κάτω από τη μέση» επέστρεψε στα social media ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός makeup artist προχώρησε στην ανάρτηση βίντεο μέσω του ΤikTok, στα οποία δηλώνει… πάτερ και έτοιμος να πάει στο Άγιο Όρος για να μονάσει.

«Γεια σας, είμαι ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεό του, όπου εμφανίζεται με μαύρα ρούχα και προσθέτει:

«Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω στο Αγιο Ορος έκει που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν».

«Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο Θεός μαζί σας» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

@emmanouil_konnstantinos

Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο θεός μαζί σας 🙏🏻💋…. kokonstantinosemmanouilμεμμανουηλαπατεραπατερκωνσταντινοσεμμανουηλγαγιοοροςεθεοςπατεραςδαδερφεσψυχεςλΕλεημοσύνηαπαππαςκεκλησιαγαγαπηώφώτισηikingemmanouilωκωνσταντινοσεμμανουηλoforyoformeoforyourpageiviraloforyouα#παμεδυνατα

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinosemmanouil_official

@emmanouil_konnstantinos

Σας αφιερώνω ένα εκκλησιαστικό τραγούδι και ως πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουήλ θα προσεύχομαι συνεχώς για εσάς 🖤🙏🏻👁️‍🗨️… #konstantinosemmanouil#εμμανουηλ#πατερ#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλ#αγιοορος#θεοςπατερας#αδερφεσψυχες#Ελεημοσύνη#παππας#εκλησια#αγαπη#φώτιση#μοναχος#κωνσταντινοσεμμανουηλ#kingemmanouil#fory#forme#foryourpage#viral#foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinosemmanouil_official

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.