ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρις Νοθ: Μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση – Επέστρεψε στη σκηνή

Ανέβασε τη δική του παράσταση - «Το κοινό του χάρισε ένα μεγάλο χειροκρότημα, του άξιζε», αναφέρει θεατής

Κρις Νοθ: Μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση – Επέστρεψε στη σκηνή

Μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση, που του στέρησαν δουλείες τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση, ο Κρις Νοθ «επέστρεψε» στην υποκριτική.

Ο ηθοποιός ανέβασε τη δική του παράσταση στο Great Barrington της Μασαχουσέτης και πρόκειται για το έργο του Ιονέσκο «Ρινόκερος».

Η παράσταση βγήκε sold out μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, καθώς ο ηθοποιός έκανε μεγάλη προσπάθεια μέσω των social media για να την προωθήσει.

Ένας από τους θεατές, έκανε μερικές σχετικές δηλώσεις στην Page Six και ανέφερε πως «του άξιζε» αυτή η επιστροφή, καθώς είναι ένας πολυ ικανός ηθοποιός, ειδικά στο θέατρο.

«Του άξιζε πραγματικά. Έλαβε ένα μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό στο τέλος της παράστασης», ανέφερε η πηγή.

Μία από τις κατηγορίες κατά του Κρις Νοθ, ήταν αυτή της Λίζα Τζεντίλ, η οποία ισχυρίστηκε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό το 2002, όταν εργαζόταν ως τραγουδίστρια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Τζεντίλ γνώρισε τον Νοθ όταν σύχναζε σε ένα εστιατόριο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ένα βράδυ, όπως ανέφερε σε δήλωσή της, ο Νοθ ανέβηκε στο διαμέρισμά της γιατί είπε ότι ήθελε να δει πού μένει. «Προτού βάλει τα χέρια του κάτω από το πουκάμισό του. Συνέχισα να σπρώχνω τα χέρια του ενώ άνοιγε το πουκάμισό μου», είπε η Τζεντίλ και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ο Νοθ τράβηξε το χέρι της προς τα γεννητικά του όργανα. Όταν η ίδια κατάφερε τελικά να τον απωθήσει, είπε, ότι ο Νοθ νευρίασε και άρχισε να τη βρίζει.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, ο Νοθ τηλεφώνησε και την απείλησε, ότι αν μιλούσε σε κάποιον για όσα έγιναν μεταξύ τους θα έμπαινε στη «μαύρη λίστα» για τον κλάδο της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δικηγόρος της, Γκλόρια Άλφρεντ, χαρακτήρισε την εμπειρία της γυναίκας «τραυματική», υπογραμμίζοντας πως «είχε πολύ σοβαρό συναισθηματικό αντίκτυπο πάνω της». Η Τζεντίλ εξομολογήθηκε επίσης, ότι φοβόταν να εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά ένιωσε τη δύναμη που χρειαζόταν όταν κι άλλες γυναίκες στράφηκαν κατά του Κρις Νοθ, υποστηρίζοντας ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό από δύο γυναίκες, οι οποίες μοιράστηκαν λεπτομέρειες για τις επιθέσεις τους, με τη μία να υποστηρίζει ότι όταν ήταν 22 ετών ο 49χρόνος τότε Νοθ της επιτέθηκε άγρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα. Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται επίσης ότι οι επιθέσεις έγιναν σε ένα από τα σπίτια του Νοθ, με την πρώτη να συμβαίνει στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες και η δεύτερη στο ακίνητό του στη Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.