ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μ.Ιωαννίδου: «Ο Ν.Μουρατίδης θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει»

«Ποια είναι η πορεία του κυρίου Μουρατίδη; Δεν θυμάμαι»

Μ.Ιωαννίδου: «Ο Ν.Μουρατίδης θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για την Μαρία Ιωαννίδου η οποία δήλωσε πως δεν συμφωνεί με το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

«Ως τι μιλάει η κυρία Ιωαννίδου; Που δεν έχει παιδί; Που έκανε καριέρα μασώντας τσίχλες;», είπε πει για την γνωστή ηθοποιό ο Νίκος Μουρατίδης.

Φανερά εκνευρισμένη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Παιδιά, μην τρελαθούμε τελείως. Λίγο σεβασμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ποια είναι η πορεία του κυρίου Μουρατίδη; Δεν θυμάμαι (…)

Εμένα με θυμούνται, γιατί έχω καταθέσεις στον χώρο από 6 ετών. Είμαι εγγράμματη, άσχετα από όσα λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν».

Ζήτησε δε σεβασμό στον αείμνηστο σύζυγό της, Φρέντυ Γερμανό. «Και παρακαλώ πολύ, μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε μια χαζή και αγράμματη! Τι θα έλεγε 20 χρόνια;».

Και κλείνοντας το… κεφάλαιο Νίκος Μουρατίδης, είπε: «Ντροπή πια! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει! Έλεος!».

Η Μαρία Ιωαννίδου επανέλαβε ότι διαφωνεί με το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. «Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν χωρίς να υπάρχει αρνητική κριτική, ας το κάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί που διαφωνώ, και ας λένε ό,τι θέλουν κι ας ξεφωνίζουν, είναι το θέμα του παιδιού. Είναι τεχνικά δύσκολο, ρε παιδιά! Θα αλλάξουν πάνες; Όλα θα τα κάνουν αυτοί; Ας αφήσουν και κάτι για τις μητέρες και τις οικογένειες!» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.