ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαντόνα: Γλείφει αισθησιακά την κιθάρα της και προκαλεί τους followers της (βίντεο)

«Προσπαθείς να φερθείς σαν να είσαι 20 χρονών», «Να πάει στο γηροκομείο» γράφουν στα σχόλια κάτω από το βίντεο που ανάρτησε

Μαντόνα: Γλείφει αισθησιακά την κιθάρα της και προκαλεί τους followers της (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος τα προκλητικά βίντεο της Μαντόνα στο Instagram. Η τραγουδίστρια έχει πάψει να θυμίζει στους εκατομμύρια φαν της, την άλλοτε «βασίλισσα της ποπ», εδώ και αρκετό καιρό.

Οι περισσότερες από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να είναι ενοχλητικές για το διαδικτυακό κοινό της, τόσο για τις υπερβολικές πλαστικές που έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της, όσο και για τα προκλητικά κλιπ που ανεβάζει μέσα από το προφίλ της.

Το νέο βίντεο που ανάρτησε, απέσπασε σωρεία επικριτικών σχολίων, με τα περισσότερα να «στοχεύουν» στην ηλικία της, η οποία δεν συνάδει με τη συμπεριφορά της.

Στο κλιπ, η 64χρονη τραγουδίστρια κρατά μία κιθάρα και τη γλείφει, προκαλώντας την οργή των ακολούθων της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Άλλοι της γράφουν πως είναι «λυπηρή», ενώ πολλοί την καλούν να αρχίσει να φέρεται σαν μία γυναίκα της ηλικίας της και όχι σαν 20 χρονών κορίτσι. Κάποιοι από τους ακολούθους της, την προτρέπουν μάλιστα να πάει σε… γηροκομείο!

Τέλος, πολλοί τη συγκρίνουν με τη Μπρίτνει Σπίαρς, λέγοντας πως «είναι άσχημο να βλέπουμε την ψυχική κατάρρευσή τους στο Instagram», με αφορμή και τα «περίεργα» κλιπ της Σπίαρς στην πλατφόρμα.

Δείτε περισσότερα

madona8348



mant_girokomeio
mantona93
madon111

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.