ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ν.Βουρλιώτης: «Είμαστε χωρισμένοι με την Όλγα» – «Μένουμε όλοι μαζί στο σπίτι»

Στο χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, αλλά και για τη συνύπαρξη τους στο σπίτι, αναφέρθηκε ο Ν.Βουρλιώτης

Ν.Βουρλιώτης: «Είμαστε χωρισμένοι με την Όλγα» – «Μένουμε όλοι μαζί στο σπίτι»

Στον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη, αλλά και στη σχέση που διατηρούν τώρα, αναφέρθηκε ο γνωστός ράπερ, σε συνέντευξή του στο «Πρωινό».

Ο δημοφιλής ράπερ αποκάλυψε πως συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι με την πρώην σύζυγό του, λόγω της κόρης τους, ωστόσο δήλωσε ότι το κλίμα παραμένει ευχάριστο και πολιτισμένο.

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο τώρα, αλλά μένουμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα κλίμα πολιτισμένο. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλο στην απόφαση που έχει πάρει», είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η βάση είναι ότι κι οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο. Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν θέλω να τα συζητάω αυτά στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Προκειμένου τότε, να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση, η Φαίη Σκορδά άλλαξε κουβέντα. «Ας αλλάξουμε θέμα, αν μπορεί να μας βλέπει τώρα η Δέσποινα. Πολλά φιλάκια», είπε η παρουσιάστρια, διακόπτοντας έτσι την κουβέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.