Στο χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, αλλά και για τη συνύπαρξη τους στο σπίτι, αναφέρθηκε ο Ν.Βουρλιώτης

Στον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη, αλλά και στη σχέση που διατηρούν τώρα, αναφέρθηκε ο γνωστός ράπερ, σε συνέντευξή του στο «Πρωινό».

Ο δημοφιλής ράπερ αποκάλυψε πως συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι με την πρώην σύζυγό του, λόγω της κόρης τους, ωστόσο δήλωσε ότι το κλίμα παραμένει ευχάριστο και πολιτισμένο.

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο τώρα, αλλά μένουμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα κλίμα πολιτισμένο. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλο στην απόφαση που έχει πάρει», είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η βάση είναι ότι κι οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο. Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν θέλω να τα συζητάω αυτά στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Προκειμένου τότε, να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση, η Φαίη Σκορδά άλλαξε κουβέντα. «Ας αλλάξουμε θέμα, αν μπορεί να μας βλέπει τώρα η Δέσποινα. Πολλά φιλάκια», είπε η παρουσιάστρια, διακόπτοντας έτσι την κουβέντα.