Νικόλ Σέρζινγκερ: Λικνίζεται με λευκό μπικίνι και «ρίχνει» τo Instagram (βίντεο)

Η 44χρονη τραγουδίστρια διαθέτει εξωτική ομορφιά και εκπληκτικό κορμί

Νικόλ Σέρζινγκερ: Λικνίζεται με λευκό μπικίνι και «ρίχνει» τo Instagram (βίντεο)

Η Νικόλ Σέρζινγκερ έκανε πολλούς από τους followers της να χαρούν με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο με λευκό μπικίνι που αναδείκνυε τις καμπύλες της ενώ αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως έγινε ξανά μελαχρινή.

Ωστόσο, οι followers της δεν σταμάτησαν να γράφουν σχόλια και να κάνουν likes κάτω από το βίντεο.

Η 44χρονη Αμερικανίδα χορεύτρια τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού Αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γεννημένη στη Χαβάη Νικόλ Σέρζινγκερ διαθέτει εξωτική ομορφιά και εκπληκτικό κορμί το οποίο δείχνει συχνά στους 5,3 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.