Ο Α.Σαμαράς «θα κάνει αυτό που πρέπει». Δηλαδή, «τόσο, όσο»...

Ντούα Λίπα: Κατέβαλε αποζημίωση 5.000 λιρών μετά τις διαμαρτυρίες για το γαμήλιο πάρτι της στο Παλέρμο

Το συνολικό κόστος του γάμου εκτιμάται ότι φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ

Ντούα Λίπα: Κατέβαλε αποζημίωση 5.000 λιρών μετά τις διαμαρτυρίες για το γαμήλιο πάρτι της στο Παλέρμο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αποζημίωση ύψους 5.000 λιρών φέρεται να κατέβαλε η Ντούα Λίπα μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στο Παλέρμο για το γαμήλιο πάρτι της με τον Κάλουμ Τέρνερ.

Οι κάτοικοι είχαν αντιδράσειγια τους περιορισμούς που τέθηκαν στην πόλη και το «κλείσιμο» ορισμένων περιοχών, αναρτώντας αφίσες στους δρόμους γύρω οι οποίες έγραφαν στα ιταλικά και στα αγγλικά: «Το Παλέρμο δεν είναι προς ενοικίαση. Οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους».

Έγραφαν: «Η πλατεία μας δεν είναι το σαλόνι σας» και «το Παλέρμο δεν είναι για τους πλούσιους».

Η τραγουδίστρια όμως θέλησε να δώσει ένα τέλος στις διαμαρτυρίες και να αποζημιώσει όσους επηρεάζονται από τα αυξημένα μέτρα και τις αλλαγές στη στάθμευση γύρω από τους χώρους των εκδηλώσεων, με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μπορεί και η ίδια να απολαύσει το τριήμερο πάρτι με τον σύζυγό της ανενόχλητη.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με κοκτέιλ πάρτι την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο ιστορικό Palazzo Valguarnera Gangi, ενώ εκδηλώσεις φιλοξενούνται και στη Galleria d’Arte Moderna Palermo.

Το συνολικό κόστος του γάμου εκτιμάται ότι φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ και χαρακτηρίζεται ήδη ως ένα από τα πιο λαμπερά κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.