ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

O Άντονι Χόπκινς χορεύει με χαβανέζικο πουκάμισο στο TikTok και γίνεται viral

Γιατί σημασία δεν έχει η ηλικία αλλά το πώς νιώθεις

O Άντονι Χόπκινς χορεύει με χαβανέζικο πουκάμισο στο TikTok και γίνεται viral

Μπορεί ο Άντονι Χόπκινς να είναι 84 ετών, τίποτα όμως δεν τον σταματά όταν θέλει να διασκεδάσει, φορώντας τα γυαλιά και σε νεότερους ηθοποιούς.

Αυτή τη φορά ο αγαπητός ηθοποιός αποφάσισε να χορέψει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και φορώντας ένα χαβανέζικο πουκάμισο, ενθουσίασε ξανά τους θαυμαστές του, σε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε το βίντεο

@anthonyhopkins

Sunday Summer Vibes 😎

♬ original sound – Anthony Hopkins

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αγαπάει τον χορό και πολύ συχνά δημοσιεύσει σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο στο οποίο χόρεψε το τραγούδι Toosie Slide του Drake, προσκαλώντας σε challenge τους συναδέλφους και φίλους του, Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να κάνουν το ίδιο.

@anthonyhopkins

#Drake I’m late to the party… but better late than never. @oficialstallone @arnoldschnitzel #toosieslidechallenge

♬ original sound – Anthony Hopkins

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.