ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Ο Ρ.Μπραντ μίλησε για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει – «Απορρίπτω τους ισχυρισμούς»

Ο Ρ.Μπραντ απέρριψε τους «πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς»

Ο Ρ.Μπραντ μίλησε για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει – «Απορρίπτω τους ισχυρισμούς»

Ο Ράσελ Μπραντ εμφανίστηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Tucker Carlson’s X» και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις πολλαπλές κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει. 

«Φυσικά και αρνούμαι όλους τους ισχυρισμούς… που έχουν διατυπωθεί», είπε και πρόσθεσε: «Απορρίπτω τους ισχυρισμούς με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Ο ηθοποιός περιέγραψε τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ως «τρομακτικά» πριν προσθέσει ότι η κριτική που αντιμετωπίζει είναι μια «σκόπιμη βαθιά προσπάθεια να κλείσει κάθε διαφωνία με έναν εκπληκτικά επιθετικό τρόπο».

Ο Μπραντ έχει ανακριθεί δύο φορές από την αστυνομία σε σχέση με συνολικά εννέα φερόμενα αδικήματα και οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Ο ίδιος υποστήριζε πάντα ότι οι σχέσεις του ήταν συναινετικές.

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για έναν αριθμό ισχυρισμών για μη πρόσφατα σεξουαλικά αδικήματα, μετά από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σύμφωνα με τα οποία γυναίκες κατηγόρησαν τον Μπραντ για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο Μπραντ απέρριψε τους «πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς», όπως τους χαρακτήρισε, λέγοντας στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές χωρίς συναίνεση.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Μπραντ είπε: «Έβαλα τον εαυτό μου σε ευάλωτη θέση με το να είμαι πολύ ελεύθερος. Επιθέσεις όπως αυτή, να κατηγορούμαι για κάτι που θεωρώ ότι είναι τα πιο φρικτά εγκλήματα, είναι πολύ επώδυνο και οδυνηρό. Αλλά υπάρχουν συνέπειες από τον ανόητο τρόπο που έζησα στο παρελθόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η MailOnline αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι ο Μπραντ, ο οποίος μοιράζεται τρία παιδιά με την επί επτά χρόνια σύζυγό του, Λόρα Γκάλαχερ, συνέχιζε την επιχειρηματική του δραστηριότητα από μια εγκαταλελειμμένη παμπ στην πόλη Πίσαλ του Οξφορντσάιρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.