Ο ράπερ CeeLo Green έπεσε από άλογο – Η επική τούμπα που «έριξε» το διαδίκτυο (βίντεο)

Ο τραγουδιστής έπεσε στο έδαφος με άτσαλο τρόπο και φάνηκε στην αρχή πως τραυματίστηκε.

Ο ράπερ CeeLo Green έπεσε από άλογο – Η επική τούμπα που «έριξε» το διαδίκτυο (βίντεο)

Ο CeeLo Green κατάφερε να γίνει trend στα social media το τελευταίο εικοσιτετράωρο και όχι χάρη σε κάποια νέα επιτυχία που κυκλοφόρησε.

Ο 47χρονος ράπερ επιχείρησε να κάνει μία εντυπωσιακή είσοδο σε πάρτι στην Ατλάντα, προς τιμήν του εκλιπόντος ράπερ, Shawty Lo. Με τη βοήθεια ειδικών, περιφερόταν στον χώρο πάνω σε ένα μαύρο άλογο, τραβώντας την προσοχή όλων.

Ωστόσο, «μαγνήτισε» τα βλέμματα για διαφορετικό λόγο.

Οι άνδρες που τον βοηθούσαν με το ζώο, προσπάθησαν να διατηρήσουν σταθερότητα και για να βοηθήσουν τον CeeLo με την ισορροπία του, αλλά αυτό δεν απέδωσε, αφού σε κάποια στιγμή τα πόδια του αλόγου άρχισαν να λυγίζουν.


Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο τραγουδιστής έπεσε στο έδαφος με άτσαλο τρόπο και φάνηκε στην αρχή πως τραυματίστηκε.

Ο hitmaker του «Crazy» προσπάθησε να ανατρέψει το άβολο της στιγμής σε αστείο και σηκώθηκε πολύ γρήγορα, δείχνοντας σε όλους, πως ήταν καλά.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε για καλό σκοπό -τα γενέθλια του ράπερ Shawty Lo από την Ατλάντα, ο οποίος πέθανε λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι σε ένα δυστύχημα στις 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Shawty, με πραγματικό όνομα Carlos Rico Walker, πέθανε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 σε σύγκρουση ενός αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη νοτιοδυτική Ατλάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.