ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τζόνι Ντεπ έχει έρθει… πολύ κοντά με μια από τις δικηγόρους του – Ποια είναι η Καμίλ Βάσκεζ (φώτο)

Το διαψεύδει το TMZ

Ο Τζόνι Ντεπ έχει έρθει… πολύ κοντά με μια από τις δικηγόρους του – Ποια είναι η Καμίλ Βάσκεζ (φώτο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Τζόνι Ντεμπ και τη Άμπερ Χερντ και εκτός από τις αποκαλύψεις για τη ζωή του ζευγαριού τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται… και με κάτι ακόμη. 

Πιο συγκεκριμένα, ξένες ιστοσελίδες και περιοδικά, υποστηρίζουν ότι ο Τζόνι Ντεπ διατηρεί ερωτική σχέση με μία από τους δικηγόρους που τον υπερασπίζονται, πληροφορία που ωστόσο το TMZ ανέφερε ότι δεν ισχύει, προσθέτοντας πως πρόκειται απλώς για μια στενή και φιλική σχέση.

Η συναισθηματική ζωή του σταρ πάντα απασχολούσε τον Τύπο και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στον 58χρονο ηθοποιό και τη γοητευτική δικηγόρο του, Καμίλ Βάσκεζ. Η Βάσκεζ ανήκει στη νομική ομάδα που υπερασπίζεται τον Ντεπ στην υπόθεση εναντίον της πρώην συζύγου του και ειδικεύεται σε δικαστικές διαφορές και παραβιάσεις συμβολαίων.

Κάποιοι ωστόσο εντόπισαν μία οικειότητα μεταξύ της δικηγόρου και του Ντεπ, με κάποιες χειρονομίες από την πλευρά τους, που υποδηλώνουν μια πιο προσωπική σχέση.

Η γλώσσα του σώματος ίσως να προδίδει πολλά και οι θαυμαστές του ηθοποιού έχουν ενθουσιαστεί σε περίπτωση που ισχύει. Το TMZ αναφέρει ότι οι χρήστες του TikTok όσο και του Twitter, έχουν ξετρελαθεί: «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι “κουμπωμένοι”, όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους. Η σχέση είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του».

Μερικά άρθρα αναφέρουν επίσης ότι η 38χρονη δικηγόρος διατηρούσε σχέση τους τελευταίους μήνες με Βρετανό επιχειρηματία ακινήτων, ωστόσο όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στο δικαστήριο και στο τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ντεπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.