Όσκαρ 2022: Δημόσια συγγνώμη για το χαστούκι του στον Κρις Ροκ ζήτησε με ανάρτησή του ο Γουίλ Σμιθ

«Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη», λέει ο Αμερικανός ηθοποιός

Όσκαρ 2022: Δημόσια συγγνώμη για το χαστούκι του στον Κρις Ροκ ζήτησε με ανάρτησή του ο Γουίλ Σμιθ

Να βάλει τέλος στον χαμό που προκάλεσε θέλησε ο Γουίλ Σμιθ μετά την αντίδρασή του στα βραβεία Όσκαρ 2022 να χαστουκίσει τον συνάδελφό του Κρις Ροκ για το αστείο που είπε για τη σύζυγό του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.

Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος την Κυριακή τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) πήρε το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “King Richard” μετά τη πρώτη συγγνώμη που ζήτησε απ΄ όλους μέσα στο Dolby Theatre για την ενέργεια του, θέλησε να ζητήσει και μια δεύτερη μέσα από τα social media.

Μάλιστα στο μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram καταδικάζει τη βία και χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του απαράδεκτή και αδικαιολόγητη, τονίζοντας πως αντέδρασε συναισθηματικά για το «υπερβολικό» αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζάντα.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζάντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας», αναφέρει ο Σμιθ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, ο Κρις Ροκ δεν γνώριζε ότι η Τζάντα πάσχει από αλωπεκίαση πριν αστειευτεί λέγοντας ότι ανυπομονεί για το «GI Jane 2» («Η επίλεκτη» ταινία με την Ντέμι Μουρ, στην οποία υποδύεται μια γυναίκα που εκπαιδεύεται στις ειδικές δυνάμεις και έχει ξυρίσει τα μαλλιά της, όπως οι άντρες πεζοναύτες) και προκαλέσει την οργή του σύζυγού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ δεν έχουν μιλήσει μετά το συμβάν, όπως υποστηρίζουν πηγές του αμερικανικού μέσου, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του ράπερ Diddy ότι οι δυο τους τα έχουν βρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.