ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παντρεύεται ο Πάνος Μουζουράκης – Η αναγγελία του γάμου του με την Μαριλού Κοζάρη

Το μυστήριο θα τελεστεί στην Αίγινα

Παντρεύεται ο Πάνος Μουζουράκης – Η αναγγελία του γάμου του με την Μαριλού Κοζάρη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και σύντομα θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη, που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας, το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.