ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Post Malone: Αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του – Δείτε πως έχασε 30 κιλά

Ο ράπερ ζύγιζε 108 κιλά και τώρα έχει φτάσει τα 83 κιλά

Post Malone: Αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του – Δείτε πως έχασε 30 κιλά

O Post Malone αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 30 κιλά του στο podcast του Τζο Ρόγκαν.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος ράπερ  είπε ότι έχασε τα παραπανίσια κιλά του κόβοντας τα ζαχαρούχα αναψυκτικά από τη διατροφή του.

«Τα αναψυκτικά είναι τόσο κακά. Είναι τόσο καλά, αλλά τόσο κακά», είπε ο ράπερ.

Παρά τον περιορισμό, ο Malone εξακολουθεί να απολαμβάνει ένα ποτήρι αναψυκτικού από καιρό σε καιρό.

«[Αν] είχα μια σπουδαία live εμφάνιση και ξέρετε κάτι, νιώθω λίγο άτακτος. Θα πιω μια κόκα κόλα με πάγο», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας ότι επιτρέπει στον εαυτό του να πίνει κόκα κόλα με μέτρο.

Ο Ρόγκαν συμφώνησε ότι το να τρώει κανείς fast food και αναψυκτικά πού και πού είναι μια χαρά για να διατηρεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο μουσικός παραδέχτηκε μάλιστα πόσο ζύγιζε πριν και μετά την αλλαγή στη διατροφή του.

Ο ράπερ ζύγιζε 108 κιλά και πλέον εκμυστηρεύτηκε ότι ζυγίζει 83 κιλά.

«Το πρόβλημα είναι ότι όταν οι άνθρωποι [πίνουν αναψυκτικά] όλη μέρα κάθε μέρα, το σώμα σου δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή τη ζάχαρη επειδή είναι τόσο αφύσικη… το κλειδί για αυτά τα πράγματα είναι μία στο τόσο τόσο, καταλαβαίνεις;», σχολίασε ο Ρόγκαν. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάθε τόσο επιβραβεύεις τον εαυτό σου με μια κόκα κόλα και λες: “Α, αυτό είναι ωραίο”. Το σώμα σου δεν παίρνει ποτέ αυτή τη ζάχαρη στη φύση. Παίρνεις ζάχαρη στα φρούτα».

«Όταν πίνεις ένα ποτήρι ζαχαρόνερο, αυτό χύνεται κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματός σου. Το σώμα σου είναι σαν, “Τι στο διάολο είναι αυτό;”», ανέφερε ο Ρόγκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της μεγάλης απώλειας βάρους, οι θαυμαστές του διάσημου ράπερ είχαν νωρίτερα φέτος εκφράσει την ανησυχία τους, ενώ κάποιοι υποψιάζονταν μάλιστα τη χρήση ναρκωτικών από την πλευρά του Post Malone.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.