ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Post Malone: Του απαγόρευσαν την είσοδο σε μπαρ της Αυστραλίας λόγω των τατουάζ του

«Με ακύρωσαν για τα τατουάζ μου. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Post Malone

Post Malone: Του απαγόρευσαν την είσοδο σε μπαρ της Αυστραλίας λόγω των τατουάζ του

«Πόρτα» σε πολυτελές μπαρ της Αυστραλίας «έφαγε» το Σάββατο το βράδυ λόγω των τατουάζ του ο τραγουδιστής Post Malone.

Σύμφωνα με την Page Six, η εμφάνιση του τραγουδιστή δεν συμφωνεί με τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα του καταστήματος, που απαγορεύει τα «προσβλητικά τατουάζ σε πρόσωπο και λαιμό».

«Με ακύρωσαν για τα τατουάζ μου. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Post Malone στην Page Six.

Αφού έφυγε από το QT Perth, κατευθύνθηκε σε ένα άλλο κοντινό μπαρ, όπου και γιόρτασε μαζί με τους θαυμαστές του το τέλος της περιοδείας του.

Ο υποψήφιος για Grammy τραγουδιστής είναι γνωστός για την εκκεντρική του εμφάνιση, ενώ φέρει στο σώμα και το πρόσωπό του πολυάριθμα τατουάζ, με το τελευταίο να είναι τα αρχικά γράμματα του ονόματος της κόρης του στο μέτωπό του.

Η διεύθυνση του μπαρ θέλησε να απολογηθεί για το ατυχές συμβάν και ζήτησε μέσω της DailyMail «συγγνώμη» στον 27χρονο με μία επίσημη ανακοίνωση.

«Στο QT, στοχεύουμε να τους καλωσορίζουμε όλους και να γιορτάζουμε τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου. Το QT έχει αναγνωριστεί για αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου, η ασφάλεια μας δεν συμπεριφέρθηκε με την κατάλληλη διακριτική ευχέρεια και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για αυτό. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τα άτομα που επηρεάστηκαν», αναφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.