ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πυρά» Ν.Μουρατίδη για Δέσποινα Βανδή: «Την έκανα πρωταγωνίστρια και εκείνη δεν μου μιλάει»

«Έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο, εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα» δήλωσε

«Πυρά» Ν.Μουρατίδη για Δέσποινα Βανδή: «Την έκανα πρωταγωνίστρια και εκείνη δεν μου μιλάει»

Ο Νίκος Μουρατίδης μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Όπως είπε, στην αρχή της καριέρας της τη βοήθησε να πρωταγωνιστήσει στη μουσική σκηνή, αλλά εκείνη πια δεν του μιλάει.

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Μουρατίδης είπε για τη γνωστή τραγουδίστρια: «Τη γνώρισα από κοντά το 1996, όταν έφτιαχνα ένα πρόγραμμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη σε καλοκαιρινό μαγαζί. Τότε, έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο. Εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Τίποτα. Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουρατίδης πρόσθεσε για μια πιο πρόσφατη συνάντηση που είχαν στο θέατρο μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη σε ένα θέατρο. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα. Και μου απάντησε “Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες!” και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: “Όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει!”. Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.