ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρ.Κορομηλά: «Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να κοιτάζω τον καθρέφτη μου – Θέλω να τον σπάσω»

«Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα φέτος στην τηλεόραση»

Ρ.Κορομηλά: «Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να κοιτάζω τον καθρέφτη μου – Θέλω να τον σπάσω»

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε και στις ημέρες που δεν θέλει να κοιτάζει τον καθρέφτη της.

«Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να κοιτάζω καθόλου τον καθρέφτη μου, θέλω να τον σπάσω, αλλά είναι γρουσουζιά και δεν τον σπάω. Λέω: “Πήγαινε μέσα, βάλε λίγο ρουζ, βάλε ένα make-up, βάλε ένα concealer, βάλε το χαμόγελό σου, την αισιοδοξία σου και προχώρα”», εξήγησε η Ρούλα Κορομηλά.

Μιλώντας για την τηλεόραση φέτος είπε ότι: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα φέτος στην τηλεόραση. Μια μέρα φέτος μια εκπομπή έχει 15-17%, την άλλη μέρα η ίδια εκπομπή μπορεί να έχει μονοψήφια. Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό το φαινόμενο που επικρατεί, έτσι πιστεύω εγώ. Ίσως φταίει το ότι όλοι κάνουν τα ίδια. Κάνουμε όλοι τα ίδια. Μήπως δεν πρέπει να κάνουμε όλοι τα ίδια; Μήπως πρέπει να αποκτήσουν οι εκπομπές ταυτότητα η κάθε μία; Ο ένας σχολιάζει τον άλλον… Άλλο πράγμα να κάνει ο καθένας και όλα θα πάνε καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο χώρος των media είναι σκληρός, αλλά τον κάνουμε και εμείς να φαίνεται πιο σκληρός», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.