ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σ.Κορκολής για τον θάνατο της Μ.Χρονοπούλου: «Έφυγε η Μαιρούλα μου, η Μαιρούλα όλων μας»

«Είχαμε μια δική μας σχέση και δεν θέλαμε να δώσουμε προβολή»

Σ.Κορκολής για τον θάνατο της Μ.Χρονοπούλου: «Έφυγε η Μαιρούλα μου, η Μαιρούλα όλων μας»

Ο Στέφανος Κορκολής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που έφυγε η Μαιρούλα μου. Η Μαιρούλα όλων… Τι να πω, τι να πω… Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να πεις πολλά πράγματα. Είχαμε μια δική μας σχέση και δεν θέλαμε να δώσουμε προβολή, δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε.

Εμένα με χαροποιούσε πάντα, ακόμα και όταν ήταν πολύ δύσκολα και δεν μπορούσε να μετακινηθεί , δεν άφηνε συναυλία μου και ερχόταν πάντα να με τιμήσει με την παρουσία της. Κι εγώ πάντα της αφιέρωνα τα αγαπημένα της τραγούδια που είχα γράψει» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Είχαμε μια σχέση πολλών ετών, από τα τέλη του ’80 είχε ξεκινήσει αυτή η όμορφη σχέση με την Μαίρη και την κρατάγαμε ακριβώς γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να την διατυμπανίσουμε. Μιλάγαμε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, κάθε Κυριακή συγκεκριμένα ήταν το τηλεφώνημα μας που θα λέγαμε τα διάφορα μας. Μια προσωπικότητα απίστευτη με τόσες γνώσεις στην κλασική μουσική, με απίστευτη φινέτσα… Τι να πω για την Μαίρη; Μια αρχόντισσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν μια γυναίκα που της άρεσε η ζωή και της άρεσε να κάνει πράγματα. Δηλαδή δεν “αποκοιμήθηκε” ποτέ. Ήταν δραστήρια και το καταλάβαινες από τον τρόπο που μιλούσες μαζί της. Ένας άνθρωπος πάρα πολύ ζωντανός και ο τρόπος που έφυγε… στενάχωρος. Δεν ξέρω τι να πω, είμαι λυπημένος πολύ» τόνισε ακόμα ο Στέφανος Κορκολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.