ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σακίρα: «Ήταν απίστευτα δύσκολος ο χωρισμός από τον Ζ.Πικέ»

Μετά από 12 χρόνια συμβίωσης & 2 παιδιά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει

Σακίρα: «Ήταν απίστευτα δύσκολος ο χωρισμός από τον Ζ.Πικέ»

Η Σακίρα «σπάει» τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, λέγοντας ότι η ζωή της ήταν «αρκετά δύσκολη» όσο κατέρρεε η σχέση της και ότι της είναι επίσης δύσκολο να μιλήσει για αυτό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε εξώφυλλο στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle και αποκαλύπτει στη συνέντευξη ότι «είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσω» για το χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ, προσθέτοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτήν την κατάσταση».

Μετά από 12 χρόνια και 2 παιδιά μαζί (τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα), η Κολομβιανή εκρηκτική τραγουδίστρια δηλώνει πως ήταν «σιωπηλή» από την πρώτη στιγμή που χώρισε με τον Ισπανό αμυντικό καθώς προσπαθούσε να επεξεργαστεί όσα είχαν συμβεί.

Πρόσθεσε, μάλιστα ότι «ακόμα το περνάω, επειδή βρίσκομαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός δεν ήταν κανονικός. Ήταν απίστευτα δύσκολος όχι μόνο για μένα αλλά και για τα παιδιά μου».

Η 45χρονη σταρ, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να κρύψει τον «βομβαρδισμό» των ΜΜΕ από τα παιδιά της, επειδή «η προστασία τους είναι η νούμερο ένα αποστολή της στη ζωή μου».

Η ίδια αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, λέγοντας ότι «Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις αποκαλύψουμε δημόσια, τουλάχιστον προσωρινά, αφού όλα είναι τόσο καινούργια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλο μου το είναι στη σχέση μου και στην οικογένειά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση χωρισμού τον περασμένο Ιούνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.